26.2.14

Jännää!


Helouhelou! Pari päivää olen täällä jännännyt ja järkkäillyt enkä tuossa tiimellyksessä osannut edes päivittää blogia ;) Meillä oli siis eilen raskausajan valokuvaus ja mua jännitti ihan hirveästi koko homma. Olin tutkaillut netistä erilaisia ideoita kuvia varten, miettinyt pääni puhki kuvausrekvisiitan ja oman kuvauslookin suhteen ja pelännyt miltä tuntuu olla valokuvattavana ihan alusvaatteisillaan :D Jälkiviisaana voin vain todeta kuinka hölmöä tuo kaikki oli - kuvaus nimittäin meni oikein hienosti, kuvaaja sai meidän molempien olon tosi helpoksi kameran edessä ja pari kuvaa nähtyäni tuntuisi lopputuloskin olevan varsin onnistunut :) Suurella innolla odotan saavani loputkin kuvat nähtäväkseni, ja niitä tulee ihan varmasti näytille tänne bloginkin puolelle!

23.2.14

Outfit | Black & nude


Heips! Eilen käytiin miehen kanssa aamupalalla Hotelli Vaakunassa, missä taitaakin olla tarjolla kaupungin maittavin ja monipuolisin aamiainen :) Ehdottomana plussana on paikan sunnuntaisin tarjoama mahdollisuus nauttia aamiaisesta (tai tässä tapauksessa brunssista) klo13 asti! Ollaan muutamana pyhänä oltu puolenpäivän aikoihin tankkaamassa masumme pullolleen ja sillä on pärjätty pitkälle iltapäivään asti :) Suosittelen!


Pitkä toppi Vero Moda | Neuletakki Zara | Leggingsit H&M Mama
Takki Vila | Huivi Veniz | Kumisaappaat Supertrash



Päälleni kiskaisin tutun ja turvallisen toppi - neuletakki - leggings -kombon, jossa on hyvä olla täydelläkin vatsalla :) Nyt aletaan olla siinä pisteessä, että alati kasvava pikkukaveri on saanut olon melkoisen tukalaksi erityisesti syömisen jälkeen, joten mukavuus on noussut entistäkin tärkeämpään osaan vaatetusta valitessani.

Lähestyvä kevät on tehnyt tehtävänsä myös vaatepuolella, sillä katseeni hakeutuu enenevässä määrin vaaleiden sävyjen pariin :) Takki ja huivi ovatkin ihan tuoreita hankintoja, jotka oli pakko saada heti käyttöön! Jalkaan vielä katseenkestävät kumpparit eikä haittaa tuo loskasääkään niin pahasti ;)

Leppoisaa sunnuntaipäivää! :)

22.2.14

Vauvan vaatetusta

Heippa! Oon tässä hiljalleen alkanut valmistautumaan pienen tulokkaan saapumiseen tekemällä erinäisiä hankintoja ja laittamalla lastenhuonetta kuntoon. Vaatteita alkaa olemaan sopivasti, mutta muutamia tavaroita pitää vielä hankkia. Niillä ei tosin mikään hirmuinen kiire ole, ja ehtiihän sitä sittenkin, kun poitsu on syntynyt. Jostain syystä olen onnistunut olemaan sen suurempia stressaamatta ja uskon, että pärjätään kyllä vaikka pikkuinen päättäisi tupsahtaa maailmaan heti huomenna ;)

Muutama lukija on toivonut postausta vauvalle tehdyistä hankinnoista, ja niinpä napsin kuvia suurimmasta osasta pojan tämänhetkisestä vaatevarastosta samalla kun laitoin niitä pesuun :) Yllättävän maltillisesti meiltä noita vaatteita löytyy, mihin olen hurjan tyytyväinen! Pikkuinen kuitenkin kasvaa niin nopeeta tahtia, että harmittaisi, jos iso osa vaatteista jäisi vallan käyttämättä. Ja kuten arvata saattaa, vaatetus on väritykseltään hyvin vaaleaa ja neutraalia ;)




Pitkähihaiset bodyt 7 kpl


Lyhythihaiset bodyt 9 kpl

Neulepusero 1 kpl

Housut 5 kpl




Hupparit 2 kpl

Haalarit 3 kpl ja yöpuvut 2 kpl

Neulehaalarit 2 kpl


Takki 1 kpl
(ensi syksyksi - oli pakko ostaa, kun osui kohdalle 70 % alessa :D)


Kaikki vaatteet on hankittu Lindexistä, KappAhlista ja H&M:ltä. Tykkään kovasti näiden merkkien mallistoista ja hintakin on niissä aivan kohdillaan :) Kuvissa näkyvien juttujen lisäksi laatikosta löytyy muutama muu vaate, kasa sukkia, lapasia sekä pipoja, ja sitten tulon päällä on vielä äitiyspakkauksessa olevat vaatteet tykötarpeineen. Eiköhän näillä siis alkuun päästä :)

21.2.14

Blue blazer

Perjantai -iltaa ystäväiset! Kuten ehkäpä olette huomanneet, alan olemaan melkoisen intopiukeena saapuvasta keväästä, ja tänäänkin oli pakko käydä ulkona haistelemassa ihan selvästi ilmassa tuoksuvaa lämpimämpää vuodenaikaa :) Päivätkin ovat pidentyneet oikein jättiharppauksin ja alati lisääntyvä valon määrä saa väkisinkin hymyilemään :) Kaiken tämän innoittamana kaivoin kaapistani löytyneen, täysin käyttämättömän tummansinisen bleiserin, mikä oli materiaaliltaankin just sitä mitä toivoin: rentoa, mutta ryhdikästä trikookangasta. Tässä oli kaikki osaset muutoin kohdillaan, mutta tylsät napit piti saada pikimmiten vaihtoon. Siispä nappikaupoille!


Löysin tällaisia kultaisia, merihenkisiä nappeja,
joiden ajattelin sopivan bleiserin tyyliin täydellisesti.



Ja niinhän ne sopivatkin! Lopputulos on mieleinen ja tämä kaveri on valmiina odottamassa auringon lämmittämiä kevätpäiviä (ja vyötärönympäryksen kaventumista normaaleihin mittoihinsa) ;) Pienellä vaivalla sain aikaiseksi oikeanlaisin yksityiskohdin varustetun bleiserin, jonka olen mielessäni yhdistellyt jo erinäisiin asukokonaisuuksiin. Niistä voisinkin kertoa teille ihan omassa postauksessaan :)

Nyt oikein mukavaa alkavaa viikonloppua kaikille! :)

18.2.14

Keväinen olohuone

Hei kaikille! Eilen sain vihdoin ja viimein jo kuukausi takaperin netistä tilaamani tyynynpäälliset kotiin ja ne oli luonnollisesti saatava hetimiten omille paikoilleen :) Mustavalkoisuus on nyt saanut rinnalleen vaaleaa harmaata ja pastellista turkoosia. Niin sisustuspuolella kuin vaatteissakin pinnalla olevat vaaleat sävyt ovat nähtävästi onnistuneet ujuttautumaan myös omien mieltymysteni pariin, ja juuri tuo turkoosi pehmeän vaaleanpunaisen ohella ovat nyt jotenkin äärettömän ihania :) Mutta vain pieninä annoksina - mitään väri -iloittelua en aijo toteuttaa! ;) Tässäpä muutama otos siitä, miltä meidän olohuoneessa näyttää just nyt :)













Mitäs tuumaatte?
Entäs oletko itse jo laittanut kotiin keväisempää ilmettä? :)

17.2.14

Lately @ Instagram

 Tänään ollaan herkuteltu miehen valmistamalla pitsalla, nam! | Päivän masu :) | Sunnuntaibrunssi!

 Selfie - matkalla mummulaan | Tulppaaneita ja kynttilöitä | Pinnasängyn kokoamista

Löysin täydellisen nuden huulille! | Happy! Raitista ilmaa ja kaikkee :) | Ajanvietettä herkkuineen.

Kohtalaisen tiuhaa tahtia päivittyvää Instagram -tiliäni
pääset seuraamaan nimimerkin
@tarutk takaa!
Tervetuloa :)

16.2.14

Raitaneuletakki by Holly & Whyte

Eilen sain hetkiseksi vaihtelua kotivaatteissa sohvalla lepuuttamiseen lähtiessäni juhlistamaan meidän 85 -vuotiasta mummua :) Mummua juhlittiin hänen omassa kotonaan perhepiirissä hyvän ruoan ja serkkujeni esittämän, kauniin musiikkiesityksen kera.

Raskausajan pukeutumisessa olen turvautunut usein pitkään toppiin ja sen päälle puettuun neuletakkiin. Tämä lähinnä siitä syystä, että vatsan yli yltävät leggingsit ovat olleet ihan ehdottomasti niitä mukavampia alaosia, joiden ympärille on sitten pitänyt kehitellä jotain mikä peittää takapuolen :) Jokin aika sitten Raumalla piipahtaessani löysin paikallisesta Lindexistä tämän raitaisen Holly & Whyten neuletakin, jossa niin väritys kuin mallikin miellyttävät omaa silmääni :) Ja tälle tulee luonnollisesti käyttöä myös raskauden jälkeen - olen nimittäin koittanut välttää haalimasta turhan montaa ainoastaan ison vatsan kanssa käytettäviä vaatekappaleita ;) Jokin kumma tuossa raitakuosissa vain viehättää vuodesta toiseen, ja veikkaan, että pari muutakin raitajuttua tulee tässä kevään mittaan vaatekaapin täytteeksi hankittua! ;)

15.2.14

Ystävänpäivän illallinen





Alkuperäinen suunnitelma oli lähteä ulos syömään Ystävänpäivän kunniaksi, mutta todettiin miehen kanssa yhteistuumin, että siinä olisi pakostikin tullut vähän turha pitkä aika istumista tätä mun lepomääräystä ajatellen. Niinpä mies tarjoutui valmistamaan herkkuruokaa kotona. En laittanut ollenkaan vastaan, sillä luvassa oli kaikkea hyvää alkupaloineen ja jälkiruokineen päivineen :) Ruoasta nautittiin kynttilänvalossa varmasti monen kohtalontoverin tavoin Suomi-Norja -jääkiekkopeli taustalla pauhaten :D

Toivottavasti teilläkin oli onnistunut Ystävänpäivä ♥

Keväinen kokonaisuus

1.  Bleiseri | 2. Toppi | 3. Laukku |
4. Farkut | 5. Kello | 6. Huivi | 7. Ballerinat

Kun oma pukeutuminen noudattaa tällä hetkellä pääasiallisesti tylsää ja epäesteettistä huppari/lökähousu -linjaa, olen kehitellyt mielessäni melkoisen huikeita idiksii kevään pukeutumista varten ;) Nettikauppojen alati lisääntyvää kevätvaatevalikoimaa tulee selailtua harva se päivä ja silmiin on osunut vaikka minkämoisia ihanuuksia! Kokosin nyt tähän kollaasiin muutamia kulmakiviä, joista toivoisin oman vaatekaappini koostuvan sitten, kun aurinko alkaa taas lämmittää (ja masutyyppi on saatettu turvallisesti tälle puolen maailmaa) :)

Havittelen siis vaaleita sävyjä ja rentoa tyylikkyyttä. Toivon, että saisin vihdoin käyttöön nuo kaapissa jo parin vuoden ajan majailleet bleiserit, joita en vain ole osannut yhdistää arkipukeutumiseeni. Ehkäpä tänä keväänä olisi niiden aika? :) Tilausta olisi myös uusille rikotuille farkuille ja nudeille ballerinoille. Lisäksi olen onnistunut menettämään sydämeni täysin tuolle upealle By Malene & Birger - laukulle! Tuossa laukkua peittävässä kuosissa on jotain, mitä havittelen kovasti myös kodin sisustukseen :)

Ollaankos siellä jo kehitelty listaa kevään hankintoja varten? :)


Postaus sisältää mainoslinkkejä.

13.2.14

So far so good

Heippa! Tarkoituksena ei ollut viettää minkäänlaista taukoa, mutta sellainenhan tässä pääsi puolihuomaamatta muodostumaan. Päivät ovat seuranneet toisiaan hyvin samanmoisella kaavalla eikä mitään hirvittävän jännittävää ole kertakaikkiaan tapahtunut :D Monta kertaa olen ollut aloittamassa postausta milloin mistäkin aiheesta, mutta unohtunut sitten jonkin sarjan tai kirjan syövereihin. Kohtalaisen kiltisti olen siis noudattanut lääkärin ohjetta pysytellä makuuasennossa - mitä nyt pari kertaa käynyt pikaisella pyrähdyksellä jossakin ihmisten ilmoilla pysyäkseni edes jollain tasolla järjissäni ;)

Viime viikolla oltiin jälleen tarkistuttamassa tilanne äitiyspolilla, ja pelkäsin tuota käyntiä sanoinkuvaamattoman paljon! Olin lähes varma, että tilanne on huonontunut ja joutuisin sisälle sairaalaan. Helpotus oli melkoinen, kun saimme kuulla, että kaikki on pysynyt ennallaan ja lepo on tehnyt tehtävänsä :) Pojalla on masussa kaikki hyvin, hän on kasvanut käyrien mukaisesti ja on nyt painonsa puolesta jo reippaasti kilon paremmalla puolen.


Seuraava käynti on jälleen parin viikon kuluttua, jos mitään radikaalia ei ehdi tapahtumaan ennen sitä. Voitte varmasti uskoa, että täällä pitää koko lähipiiri kädet kyynerpäitä myöden ristissä, että pikkukaveri pysyisi masussa edes sinne viikolle 33 asti, niin ei tarvitsisi lähteä Turkuun asti synnyttämään!

Kaunis kiitos kaikille vointiani tiedustelleille - ei ollut ollenkaan tarkoitus huolestuttaa! Täällä on toistaiseksi kaikki siis hyvin ja toivotaan, että samalla linjalla saataisi vielä jatkaakin :)

Ja hei, se on taas perjantai huomenna! Siispä mukavaa alkavaa viikonloppua kaikille :)
Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design