1.4.14

Lovely weekend





Heipähei ja ihanaa alkanutta huhtikuuta! Taakse jäänyt maaliskuun vimppa viikonloppu hurahti täällä hyvinkin keväisissä tunnelmissa :) Avattiin miehen kanssa grillikausi ja valmistettiin herkullisia vihanneksia kanan ja perinteisen grillimakkaran kyytipojaksi. Auringonpaisteen helliessä laitettiin myös pihaa ja kotia kevätkuntoon, kierreltiin kaupungilla, nähtiin ystäviä ja tehtiin pieniä kävelylenkkejä. Mun lepopakkohan on nyt virallisesti loppu, joten oon varovaisesti aloittanut hitusen aktiivisemman elämän :) Ihan huikee fiilis, kun ei tarvitse enää pelätä pienokaisen puolesta ja uskaltaa hyvillä mielin puuhastella täällä kotonakin :)

10 kommenttia:

  1. Niin keväisiä kuvia :)
    Täytyykin ehdottaa miehelle kun seuraava yhteinen vapaa viikonloppu koittaa niin grillausta ;) hih
    (Tylsä vuorotyöläisen arkea eletään seuraavat 2 viikkoa) :|

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiva jos keväinen fiilis välittyi sillekin puolen ruutua :)
      Ja ehdottomasti kannattaa grillata, siinä tulee niin kesän maku ja tuntuu, ettei se ihanin vuodenaika ole enää niin kaukana ;) Ja uskon, että nautitte yhteisestä grillaushetkestä vieläpä enemmän, jos kaksin vietetty aika on tosiaan vähän kortilla ♥

      Poista
  2. Siinä on hehkeä odottaja kyllä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että ♥ Kaunis kiitos ihanista sanoistasi, Emma! :))

      Poista
  3. Ihania juttuja! <3 Kuule, saisiko jolloinkin lähempää kuvaa vielä teidän keittiön pöydän tasosta? Ei ruokapöydän vaan kalusteiden pöydän? :) Ja mistä ostitte kalusteet? Kiitos paljon etukäteen, mikäli se on mahdollista...:)
    t. Uutta kotia rakentava

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keittiön tasot on hankittu Porin Kalustetukusta, mutta sen tarkempaa tuotetietoa mulla ei niistä valitettavsti ole :/ Keittiöstä tulee varmasti taas jossain vaiheessa postausta, mutta sitä odotellessa kannattaa tiirailla kuvia keittiöstä "Sisustusprojekti" tagin alta, josko sieltä löytyisi ensihätään kuvia tasosta :)

      Poista
  4. Nam, nuo vihannesnyytit näyttää niin hyviltä! :) Ihanaa loppu raskautta sinulle, nauti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Sinulle ♥ Koitan nauttia, parhaani mukaan :))

      Poista
  5. Mitä kaikkia laitoitte noihin nyytteihin? Sulla on tosi upea raskausajan pukeutumistyyli, ei voi kun ihailla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyyteissä on porkkanaa, parsaa, kukkakaalia ja koskenlaskijaa :) Keitin ensin kaikkia kasviksia muutaman minuutin, niin niiden ei tarvinnut olla grillissä kuin sen aikaa, että juusto suli. Mausteita voi lisäillä oman maun mukaan - mun versiossa ei ollut kuin ripaus suolaa!

      Ja voi kiitos! Itsestä tuntuu, että oma raskausajan pukeutuminen on ollut kauhean mielikuvituksetonta, kun asujen mukavuus on astellut kaiken muun edelle ;))

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design