22.1.13

Kuvia viikonlopulta


Aah, aurinko ♥ Viikonloppuna oli ihan mielettömiä ilmoja, aurinko paistoi täydeltä terältä ja maisemat näyttivät siinä loisteessa kerrassaan huikaisevilta! :)


Innostuin pitkästä aikaa askastelemaan itselleni ranskalaisen manikyyrin. Pientä harjoitteluahan tuo edelleen kaipaa, mutta kynsien hillitty ilme oli kivaa vaihtelua voimakkaammille lakoille :)


Turun reissulla käytiin herkuttelemassa Blankossa ja lauantaina oli vuorossa maittavaa kotiruokaa: karjalanpaistia :) Maistui muuten aika älyttömän hyvälle!

Tämä viikko on alkanut oikein lupaavasti ja toivon mukaan paranee vielä loppua kohden ;) Tomeraa tiistaita, kamut!

Voittaja


Paljon onnea,
Sirpale!
Arpaonni osui kohdallesi Nelly.com -paidan arvonnassa.
Olen laittanut Sinulle sähköpostia :)

18.1.13

Huomenta!


Huomenta!

Täällä on nautittu aamupala
lehden ja eilisen Iholla -jakson parissa.
Seuraavaksi salille ja
sitten Turkuun!
Ihanaa viikonloppua, muruset! :)

17.1.13

Nelly.com paita - PIKA-ARVONTA!



Sain viime vuoden puolella eräässä blogitapahtumassa tämän kuvissa näkyvän mustan Nelly.comin paidan. Koska se on jäänyt täysin käyttämättä eikä ehkä ole aivan sitä ominta tyyliäni, annan sen nyt eteenpäin jollekin jolla olisi oikeasti paidalle käyttöä :)

Tämä pikainen arvonta on voimassa huomiseen perjantaihin 18.1.2013 klo 22.00 asti. Siihen mennessä tähän postaukseen kommentoineet ja sähköpostiosoitteensa jättäneet ovat mukana paidan arvonnassa!

16.1.13

Burgundy

Paita Lindex | Housut Vila

Joulun jälkeinen alennusmyyntisaaliini ei ollut kovinkaan kummoinen. Tai ei se kai koskaan ole. En nimittäin pidä alennusmyyneistä oikeastaan lainkaan. Pistää vain ahdistamaan se ihmispaljous ja paine löytää jyvät sieltä kaiken akanatulvan keskeltä. Ei ole siis minun heiniäni.

Eräällä ihan tavallisella kauppareissulla tein kuitenkin pikaisen pyrähdyksen Lindexille ja silmiini osui tämä kuvissa näkyvä viininpunainen paita. Puoliksi laitettu alkuperäinen hinta, laskokset ja kiva malli sai minut kurvailemaan tyytyväisenä kassan kautta :) Ei hassumpi, vai mitäs tuumaat? :)

14.1.13

Wonderful Weekend






Vietin vähän tavallisesta poikkeavan, ihanan viikonlopun talvisissa mökkimaisemissa :) Ohjelmassa oli muun muassa puusaunassa saunomista, takan lämmittämistä, lepäämistä, upeiden maisemien ihastelua ja herkuttelua. Tämän lisäksi ajoin ihka ekaa kertaa elämässäni mönkijällä! Tykkäsin tosi paljon, vaikka kyyti oli melkoisen kylmää noin 10 asteen pakkassäässä ja meno muutenkin vielä hitusen haparoivaa ;)

Mökillä kaiken rauhan ja hiljaisuuden keskellä vietetyn viikonvaihteen jälkeen on taas puhtia tarttua kaksin käsin kiinni arkeen ja hoitaa muutama rästiin jäänyt homma :) Mahtavaa uutta viikkoa! :)

11.1.13

Avaimet aamutreeniin

 
Kuvat täältä.
Huomenta!

Tunnustan: olen onneton aamuihminen. Ihan todella. Herääminen on aamusta toiseen yhtä tuskaa eikä päivä tahdo käynnistyä millään. Ei ainakaan ennen kello kahdeksaa. Siksi lienee harvinaisen ymmärrettävää, ettei tähän lähtötilanteeseen ole mitenkään helppo yhdistää tavoitettani aamutreenistä. Ei aamupäivä -treenistä vaan nimenomaan siitä luonnottomasta, tuskaisen aikaisesta aamu(yö)treenistä.

Tämä kyseinen aihe päätyi postauksen muotoon, kun törmäsin interwebissä erääseen sivustoon mielenkiintoisella otsikoinnilla: "How to Make Yourself Work Out When It's Dark Out". No miten, kerrokerro!? Josko joku muu kamppailee vastaavan heräämis- ja treeniproblematiikan kanssa, jaan nämä niksit nyt teille muillekin:

1. Mene nukkumaan normaaliin aikaan.

Helpommin sanottu kuin tehty. Jotenkin kummasti illat aina venyy kahdentoista tietämille ja sen aikaisempi nukkumaanmeno tuntuu kertakaikkisen mahdottomalta. Tämä silti lienee olevan jonkinlainen noidankehä: vitkastelen heräämistä, ja illalla ei väsytä silloin kuin pitäisi.  Siispä väkisin ylös aikaisemmin, niin josko se unirytmi sieltä löytyisi. Sivuston mukaan nukkumatin seurassa pitäisi edelleen viihtyä se maaginen 8 tuntia.

2. Nuku treenivaatteissasi.


Mmm...en? Tavallaan joo ideaa, mutta ei sitten kuitenkaan. Monestakin syystä. Treenivermeet voisi toki laittaa nätisti valmiiksi tuolin karmille ja sitten vaan sujahtaa niihin nopeiden aamutoimien jälkeen.

3. Tee suunnitelma.


Tässä viitataan nimenomaan aamutreenia koskevaan suunnitelmaan. Vinkkien mukaan illalla tulisi olla kirkkaana mielessä millainen treeni aamulla on tiedossa. Jos aamulla on ihan moilasena ja aivot puolinukuksissa pihalla siitä mitä tässä nyt kuuluu tehdä, sitä luovuttaa liian helposti ja antaa unelle periksi. Makes sence.

4. Älä torkuta.


Kaikkien ohjeiden isä, äiti ja isoäiti. Todella arvokas vinkki, mutta voi niin vaikea toteuttaa! Itse vaimennan puhelimeni turhan monta kertaa ennen kuin oikeasti nousen ylös. Typerää, koska tämä kuulemma vain väsyttää entisestään. Siispä puhelin kauas sängystä ja kellon soidessa makuuhuoneeseen täysi valaistus! (Eikä sitten enää kömmitä takaisin sinne sänkyyn, kun puhelin on hiljennetty.. ;))

5. Soita omaa ylös - ulos - ja lenkille -musiikkia.

Musiikilla totta tosiaan on valtava vaikutus. Heti heräämisen jälkeen pitäisikin laittaa tietokone päälle ja valita Spotifysta sinne valmiiksi tehty, oma jytämenomusiikki -lista :) Pitäisi toimia!

6. Älä tee siitä vaihtoehtoista.

Tämä on varmasti ohjeista tärkein. Itselle ei saa antaa vaihtoehtoa olla lähtemättä salille/juoksulenkille/uimaan/mihin hyvänsä. Päätös tehdään jo illalla, koska aamulla vain toimitaan. Ei mietitä, ei puntaroida treenaamisen ja nukkumisen välillä, vaan toimitaan ja lähdetään treenaamaan.


Kuva täältä.


Onko sinulla jotain hyviksi todettuja vinkkejä, joiden avulla saat aamutreenin onnistumaan? :)

10.1.13

Lunchtime





Kuten varmasti valtaosa siellä ruutujen takana, myös minä olen yrittänyt vuodenvaihteen jälkeen katsoa hitusen tarkemmin millaisilla asioilla ruokalautaseni täytän. Salaatit ovat nousseet lounaiden kärkisijoille ja tämä kuvissa näkyvä kombo on viimeisin lempparini :) Tämä salaatti koostuu seuraavista aineksista:

* Vihreä salaatti (esim. keräsalaatti)
* Kurkku
* Kirsikkatomaatti
* Päärynä
* Kuivattu viikuna
* Juusto (esim. valko- tai sinihome, halloumi, vuohenjuusto)
* Kana

Kastike:

* Kevyt kermaviili
* Limen mehu
* Suola
* Sokeri
* Pippuri

Ja eikun syömään! :)

9.1.13

Something new













Kotini on jälleen käynyt läpi pienoista muutosta vaihdetun järjestyksen sekä uudehkojen hankintojen muodossa, joten päätin napata niistä muutaman kuvan näytille :) Järjestys on muutoin sama kuin ennenkin, mutta vaihtelun vuoksi vaihdoin tv -tason ja sohvan paikkaa keskenään. Ei siis mitään radikaalia, mutta piristää kummasti ainakin omaa mieltä :) Keittiön pöytä on saanut suojakseen uudet tabletit, yhden nurkan täytin hopeisella lyhdyllä ja parvekkeen ovi on peitetty valkoisilla, varsin yksinkertaisilla verhoilla. Sohvalle löysin vihdoin sopivat mustat tyynynpäälliset ja joululahjaksi saatu musta Mariskooli majailee ainakin toistaiseksi hyllyn reunalla. Kuten huomata saattaa, kotini jatkaa täydentymistään erilaisilla mustilla, valkoisilla ja hopeisilla asioilla ;)

Black outfit with golden details

Black outfit with golden details
Kuvat Polyvore.


Mielessäni on jonkun aikaa pyörinyt mustanpuhuva asu kultaisin yksityiskohdin. Jonkin tässä yhdistelmässä vain viehättää, ja jotain kuvan mukaista voisin kuvitella laittavani vielä tämän talven juhlallisuuksiin :) Kevättä ja kesää kohden mentäessä värit - tai ainakin vaaleammat sävyt - sysäävät kokomustan tieltään odottamaan taas ensi syksyä ja pimeämpää vuodenaikaa. Vaikka nyt onkin vasta tammikuun alkupuoli, niin kummasti sitä on jo suunnannut katseensa kevääseen ja innolla odottaa tuota lämpimämpää ja värikkäämpää sesonkia... :)

7.1.13

Saturday night outfit



Housut Vila | Toppi Lindex | Kengät, takki ja huivi H&M

Lauantai-iltaa vietin parin erin juhlallisuuden merkeissä. Ensin tein pikaisen visiitin yhden ystävän läksiäisiin ja sen jälkeen skoolailtiin toisen synttäripäivän kunniaksi :) Ohjelmassa oli siis hyvää ruokaa sekä erinomaista seuraa :) Päälle valikoitui upouudet armeijanvihreät housut, joita olen muuten himoinnut hetken aikaa! Nyt sellaiset osuivat kohdalle piipahtaessasi Vilassa ja mukaanhan ne oli napattava :) Housujen kaveriksi löysin omasta vaatekaapista vähän vanhempia yksilöitä..

Nyt edessä on taas uusi viikko uusine haasteineen :) Tämän aamun aloitin herkullisella hotelliaamiaisella, ja seuraavaksi edessä on siivousta, kaupassakäyntiä ja leipomista. Reipasta maanantaita!

3.1.13

2013


Vietän parhaillani (supertylsää) koti-iltaa, ja aloin pohtimaan kaikenlaista. Joidenkin mielestä saataan miettiä asioita vähän liikaakin, mutta minkäs sitä itselleen voi. Mietittyä tulee kai aina, mutta tänään päätin pakottaa ajatukset tiettyyn suuntaan. Tulevaisuuteen. Ja tarkemmin sanoen vuoteen 2013.

Toisaalta tekisi mieli antaa asioiden mennä omalla painollaan. Mitään suunnittelematta, mitään odottamatta. Mutta sitten taas toisaalta odotuksia ja toiveita on niin paljon, ettei niitä voi täysin sivuuttaa. Ja jotenkin olen ajatellut niin, että jokaiselle vuodelle olisi hyvä asettaa edes yksi tavoite ja haastaa itsensä toteuttamaan se. Miten muuten sitä pääsee elämässä eteenpäin ja kehittyy ihmisenä, omana itsenä?

Omat tavoitteeni liittyvät tänä vuonna terveellisiin elämäntapoihin, kouluun ja työhön. Paljon on tehtävä, jotta saan tavoitteeni täytetyksi, mutta niinhän se kuuluu ollakin. Ei ne saavutukset tuntuisi miltään, jos niiden eteen ei olisi vähän purtu hammasta, vuodatettu ainakin hikeä ja kyyneleitä, tuskailtu ja taisteltu ;)

Toiveiden ja tavoitteiden täyteistä vuotta 2013, ystävät! ♥

MK





Parina viime vuotena joululahjoissa on tapahtunut selkeä muutos. Turhat ovat karsiutuneet pois (kuten ne mukapakolliset viisi konvehtirasiaa) ja paketeista on paljastunut asioita, joita ihan oikeasti haluaa. Omat toiveeni täyttyivät yhtä lukuunottamatta, ja olen saldoon äärimmäisen tyytyväinen :)

Sanomattakin lienee selvää, että tämä kuvissa komeileva yksilö sai kohtalaisen leveän hymyn kasvoilleni paketin kääreitä avatessani ;) Kello oli täydellinen yllätys, sillä siitä en ollut missään vaiheessa erikseen toivetta esittänyt. Eräs joulupukin apulainen oli kuitenkin tutkinut blogiani tarkkaavaisin silmin, ja löytänyt täältä jotakin mistä haaveilen :) Niin innoissani olin tästä ihanuudesta, että se oli päästävä lyhennyttämään ranteeseeni sopivaan mittaan vielä jouluaattona :D Siitä asti olemmekin olleet erottamattomat - minä ja MK ♥
Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design