10.7.13

Janoisten hiusten sankari



Laitetaanpas kaikkien remonttijuttujen keskelle välillä tarinaa jostain aivan muusta :) Mennään hiuskarvan varassa, ja jutellaan hetki yhdestä mahtavasta aineesta, jonka tulin hankkineeksi kampaajani suosittelemana. Oma pääkarvoitukseni on laadultaan erittäin karkeaa ja kuivahkoa - erityisesti latvoista. Olen yrittänyt juottaa janoisia hiuksiani ties kuinka monella erilaisella kosteuttavalla shampoolla, hoitoaineella ja tehohoidolla, mutta mikään ei ole tuottanut riittävän hyvää lopputulosta.


Mutta avot! Pelastamaan saapunut sankari, Label.m -tuotesarjan Age-Defying Radiance Oil onkin jotain ihme -eliksiiriä, jolla jopa minun rutikuivat suortuvat saadaan ojennukseen :) Tuotteessa on sitä samaa Maroccan öljyä, jota on monien tuntemassa Maroccanoil -sarjassa, mutta tässä aine menee syvälle hiuksiin raviten niitä sisältäpäin (no nyt kuulostan jo joltain telkkarimainokselta, mutta kun näin se vain on! :D). Otin tuotteen tehoa havainnollistamaan pari kuvaakin - ne kun kaiketi kertovat enemmän kuin tämä oma sepustukseni ja mainospuheeni ;)



Aivan ensimmäisessa kuvassa on lähtötilanne, siis se kun hiuksille ei ole tehty yhtikäs mitään edellisen illan pesun ja nukutun yön jäljiltä. Tässä yllä olevan kuvan vasemmalla puolen on taasen tilanne, jossa hiukset on suoristettu. Ja oikealla kädellä kuva hiuksista öljykäsittelyn jälkeen.


Kooltaan tämä pienehkö pullo on äärimmäisen riittoisa.
Kerralla tarvitaan vain pari tippaa, ja se riittää hienosti kaikkialle hiuksiin.
Ja mikä parasta:
tämä ei jätä hiuksia ollenkaan öljyisen/rasvaisen näköisiksi tai tuntuisiksi!

Jos siis olet vailla jotain vastaavaa tuotetta, niin otapa tämä vakavaan harkintaan :)

17 kommenttia:

  1. tuota tarvittaisiin täälläkin kipeästi! oliko minkä hintainen pullo?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lookfantasticilta noin 30 euroa, Suomessa reilu 40 euroa :)

      Poista
  2. Hmmm... pitääpä ottaa tuokin harkintaan. Oma Kerastesen hiusöljy alkaa pian loppumaan ja olen ajatellut ostaa morocconoilia. Tosin aika hyvän "myyntipuheen" tuosta pidit, joten tosiaan voisi tuotakin harkita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehdottomasti harkita! Maroccanoil oli mullakin pitkään harkinnassa, mutta kampaajani siveltyä tätä hiuksiini olin täysin myyty :))

      Poista
  3. Ah tämän öljyn ihanuutta, itsekin ostin kyseisin putelin muutama viikko sitten ja olen aivan myyty! Ja eikö tuoksukin ihan uskomattoman hyvälle? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heijoo!! Tuoksusta unohdinkin mainita, se nimenomaan on totaalisen huumaava ♥ :)

      Poista
  4. Kiitos vinkistä! Itsellä sama ongelma. Tarttee tesmata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rouva on hyvä vaan ;) Ja testiin ilman muuta! :))

      Poista
  5. Kiitos tästä vinkistä, mä kärsin paljon kuivista latvoista joten tää voi olla aikamoinen pelastus!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti tuo apua myös sun kuiviin latvoihin! :)

      Poista
  6. Voi vitsit kun taas löysin ihanan blogin luettavaksi! Piti oikein lueskella postauksia urakalla taaksepäin, jäin ihan koukkuun :) Ja aivan ihanalta näyttää teidän kotinne! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oiii, mahtavaa että löysit tänne! Ja kovasti paljon tervetuloa :) Tositosi kiva kuulla, että tykkäät ♥ Ihania sanoja, tulipa hyvä mieli :))

      Poista
  7. Kuulostaa juuri sellaiselta ihme aineelta, jota itsekkin tarvitsen ;) Menee hankintaan varmasti! Tilasitko itse Lookfantasticilta? Voiko sieltä vielä tilata ilman tullimaksuja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, Lookfantasticilta tilasin ja tämä ainakin tuli ilman tullimaksuja! :)

      Poista
  8. Kiitos paljon vinkistä, tätä voisi hyvin testata. Ja muuten pakko kommentoida aikaisempaa postaustasi, keittiönne on aivan superhienon näköinen, onneksi olkoon lopputuloksesta. Oliko sinun suunnittelema? :)
    By Bella

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, jos tästä olisi apua Sinunkin hiuksiisi :)

      Ja voi, kaunis kiitos! Keittiö oli minun ja mieheni yhteistuumin toteuttaman suunnitelman lopputulos :)) Onneksi meillä on tosi samansuuntaiset maut, joten mistään ei tarvinnut kiistellä ja molempien ehdotukset meni helposti läpi ;)

      Poista
  9. Mun oli pakko ostaa kampaajalla käydessäni hiuksiin jätettävä suihku joka antaa suojaa auringolta. Se oli tosin Lorealin mutta tuo näyttää kyllä myös olevan hyvä. En tosin olisi varmaan kerennyt sitä saamaan ennen meidän Barcelonaan lähtöä :)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design