10.7.12

Outfit from Friday



Toppi Lindex - Shortsit H&M

Viikonloppuna meitä hellittiin harvinaislaatuisen lämpimillä kesäilloilla ja -öillä. Perjantaina olin liikenteessä tässä shortsiasussa, eikä vilu vaivannut missään vaiheessa :) Niin mahtavaa! Siinä terassilla istuskellessa ei voinut olla toivomatta ainaista kesää, tai edes koko kesä kestävää lämmintä ja aurinkoista säätä. Nyt sitten kärvistellään taas sadekelissä. Ketuttaako ketää muuta?

10 kommenttia:

  1. Ketuttaa kyllä, täällä satoi koko viikonlopun. :( Viime viikolla paistoi aurinko mutta sen jälkeen ei ole paljon näkynyt, paitsi tänään mutta ei kyllä lämmittämään riittänyt. Neuletakkeja olen kaivellut kaapista, hetkeksi kun ne sinne jo saattoi heittää. :D

    - Tiiu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saako noista kengistä parempaa kuvaa? Näyttää (sumeinakin) tosi hyviltä. ;)

      - Tiiu

      Poista
    2. Tämä on kyllä ollut ihan harvinaisen typerä kesä säiden puolesta :/ Jotenkin olen silti laittanut kaiken luottoni elokuun varaan! ;))

      Poista
  2. ketuttais enemmän, jos oisin lomalla, mutta jään lomalle parin viikon päästä ja toivon sitten kyllä viimeistään parempia säitä :) kävin eilen hypistelemässä tuota samaa paitaa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulla taitaa olla loma jo ihan käsillä, toivon todella että säät suosisivat silloin!! :)))

      Poista
  3. No kyllä vähän harmittaa, mutta näillä keleillä voi ainakin hyvällä omalla tunnolla tehdä sisällä juttuja.
    Kyllä ne kunnon helteetkin vielä meille tulee, täytyy vain uskoa niin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä, niiden helteiden on PAKKO tulla vielä! :)))

      Poista
  4. Tää kesä ei oo kyllä tuntunu kesältä paljoa lainkaan. Oon aina vaan töissä ja sitten ulkona on aina ihan harmaata ja kylmää :( emmä niitä yli 30 asteen helteitä kuitenkaan halua, mutta onko se liikaa vaadittu, että mittari näyttäis yli 20 astetta? Ihan syksyinen olo tulee tosi usein. Mulla on pari viikkoa lomaa elokuussa, niin toivottavasti sillon sitten ois jo vähän lämpimämpää (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, eipä ole sellaiselta oikealta kesältä tosiaan tuntunut :/ Musta tuntuu, ettei mun ole edes tullut kunnolla hiki ulkona ollessa tänä kesänä :D Kaikki kesävaatteetkin on ollut harmillisen vähäisessä käytössä :/ No, toivotaan että elokuu pelastaisi tämän kesän :)))

      Poista
  5. Haikeudella muistelen edelleen noita lämpimiä iltoja.. Toivottavasti eivät jääneet kesän ainokaisiksi!! Tänään pitäisi taas ilta hytistä noin 10 asteen lämpötilassa...hrrr! Minkäköhän toppatakin sitä kaivaisi kaapista päälle..? ;)

    Kiitos kovasti! Rannekoru on yhdistelmä mm. H&M:n ja Vilan erilaisia koruja :))

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design