27.2.12

Pippa Middleton

Kuvat InStyle.

Satuitteko eilen illalla katsomaan ohjelmaa Pippa Middletonista? Minä katsoin, ja taisin itsekin vähän hurahtaa tuohon viime keväänä alkunsa saaneeseen Pippa -maniaan ;) Onhan hän tosiaan kaunis ja näyttävä neitonen! Ja yllätysyllätys - etenkin vaatetukseen tuli kiinnitettyä huomiota ;) Pippan tyyli on sekoitus naisellisuutta ja tyttömäisyyttä, ja se on konstailematonta sekä ajatonta - sanalla sanoen chic. Tykkäättekö te Pippan tyylistä? :)

6 kommenttia:

  1. Minusta Pippa on kaunis ja tyylikäs nainen. Löydän Pipan pukeutumisesta hyvin paljon samoja elementtejä kuin omastani, joten kyllä, tykkään hänen tyylistään. ;)

    - Tiiu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pippan asuja tarttiskin varmaan laittaa talteen jonnekin omaan kuvakansioon, ja ottaa sieltä vinkkejä pahan päivän varalle ;) Tuttuja elementtejä tosiaan, joten nuo kokonaisuudet voisi jopa olla toteutettavissa!

      Poista
  2. En katsonut kun en tiennyt sellaisen tulevan, voi harmi! Ihana tuo toisiksi viimeinen asu, pinkki toppi ja bleiseri -systeemi..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm mahtaakohan tulla vielä uusintana tai näkyisiköhän netissä? Ihan hyvä ohjelma oli vaikka ehkä hitusen turhan pitkäksi venytetty..
      Joo, pinkki toppi, bleiseri ja farkut on kyllä sellainen setti, jonka tekisi mieli itsekin pukea päälleen :))

      Poista
    2. Miltä kanavalta tuo ohjelma tuli? (:

      Poista
    3. Subilta! :) Ja hei, löytyihän se vielä netistä - kas tässä linkki:

      http://www.katsomo.fi/?progId=109615

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design