25.1.12

Talvikenkäni

Ylärivi: Bianco / Ellos / Nelly
Alarivi: Shepherd / Aventura / Ten Points


Jotain tämäntapaista kenkäpostausta toivottiin, ja tässäpä se nyt olisi :) Kenkiä löytyy komerosta sen verran paljon, että tiivistin tämän jutun nyt vain tällä hetkellä käytössä oleviin talvitöppösiin. Kevään koittaessa voisin kyllä tehdä taas uutta postausta sen sesongin jalkineista :)
Kuten kuvasta näkyy, aika simppelillä perusmeiningillä hiihtelen tämän talven menemään. Tämän hetken oma lemppari on tuon ekan kuvan Biancot. Ne on muutaman vuoden takaa, ja äärimmäisen hyvät jalkaan. Näiden olemassaolon olen kylläkin onnistunut jo pariin kertaan unohtamaan, ja niiden löytyminen kenkälaatikosta on ollut aina yhtä iloinen ylläri :D Mikäs pari teidän silmäänne miellyttää eniten? :)

4 kommenttia:

  1. Tykkäilen kovasti noista ylärivin kolmannen kuvan kengistä! Eikös noi ylärivin tokan kuvan saappaat ole Ellokselta? Oon katellut niitä mustana, mutten ole arvannut tilata.. Luin nimittäin keskustelusta, että kyseiset saappaat on todella heikkolaatuiset ja niistä tyyliin irtoaa pohjat heti ekassa käytössä. Mitkä on sun kokemukset näistä saappaista? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nellyn kengät on kyllä ihanat, niitä tarttis vaan käyttää enemmän ;)
      Juu, ne siinä vieressä olevat on tosiaan Ellokselta :) Tilasin omani syksyllä, ja ne on ollut TODELLA ahkerassa käytössä eivätkä ole mulla menneet miksikään! Olen ollu supertyytyväinen niihin, joten mä en voi kuin suositella :)

      Poista
  2. Mun mielestä kivoimmat on nuo kolmannet ylärivissä, ja myös tuollaiset Shepherdit voisin ottaa omaan kaappiini milloin vain. =)

    - Tiiu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Shepherdit on ihan ehdottomat mukavuuskengät :) Niiiin lämpöiset ja hyvät jalassa ♥ Vähän vaan ovat kulahtaneet jo...ehkäpä ensi vuonna olisi aika hankkia jotkut uudet töppöset :)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design