18.12.11

Iltapala

Kananmunavoileipää, viinirypäleitä ja mandariini. Tällaisella kombolla ravitsin itseäni tämän vähän nuutuneen sunnuntaipäivän päätteeksi. Tänään on toivuttu eilisestä juhlinnan puolelle keikahtaneesta iltaohjelmasta pienen joululahjaostosreissun, leffan ja hyvän seuran parissa :) Meillä oli eilen vakaa tarkoitus nauttia vain parit lasilliset viiniä, mutta kun porukassa oli pari "notkeaa lantiota" omaavaa kaveria, oli pakko siirtyä baariin ja tanssilattian puolelle :) Hauskaa oli ja ne muuvithan oli ku jaggerilla ;)

3 kommenttia:

  1. Kivan näköinen iltapala! Tulipa nälkä, kelpais tuommoinen leipä mullekin vaikka kello on jo ties mitä. :)

    Joskus nuo yllättävät juhlinnat onkin just niitä kivoimpia, kun ei ole suunnitellut mitään ja silti päätyykin tanssilattialle. :) Itse olin perjantaina menossa, ja muutoin sitten siivoillut joulusiivouksia hiki hatussa. Oikein kivaa alkavaa jouluviikkoa sinulle! :)

    - Kristiina

    VastaaPoista
  2. Herkulta näyttää.. Kiva blogi sinulla :)

    VastaaPoista
  3. Kristiina: Tuo oli kyllä hyvää! :)
    Oot oikeessa, ex tempore -lähdöt on usein niitä parhaita! Vitsi, pitäis joku kerta mennä itekin perjantaina kun aina tulee lähdettyä vain lauantaisin :) Mun joulusiivous odottaa vielä tekijäänsä...jospa sitten keskiviikkona kun on vapaapäivä :)
    Samoin Kristiina Sinulle, oikein ihanaa jouluviikkoa &hearts :)

    Laapa: Herkkua se olikin!! :) Ja kaunis kiitos, onpa kiva, että tykkäät :)))

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design